Tarjouksia

Tervetuloa palveltavaksi! Olemme avoinna ma-pe klo 10-17 - tarjouksia!

Kuva ja Kehys Lahdella on vuosikymmenten kokemusta ja ammattitaitoa, sekä uusimpien trendien hallintaa, niin kuva- kuin kehyspuolellakin. Tarjoamme kehystyksiin laadukkaat materiaalit kohtuullisilla hinnoilla (meiltä löytyy laaja valikoima listoja ja paspakartonkeja, museopahvit tai muita erikoismateriaaleja), runsaasti kehystysideoita ja tarjouksia! Uusien listamallien tieltä poistetaan taas muutamia malleja, niistä nyt poistotarjouksia!

Kuvasta kuvat ovat erikoisalaamme. Meillä on kolme eri linjaa niille. Hinnat on alkaen 3,50 ja kuvat saa vaikka odottaessa! Erilaisia paketteja saa erikoistarjouksella, tutustu mahdollisuuksiin meillä!

Satsaamme laatuun myös passikuvissa! Meillä otetaan passikuvia joita kehtaa näyttää!

Studiopassikuvasarja kuvauksineen kaksikymppiä, joko paperikuvina tai sähköisenä suoraan poliisin järjestelmään – meillä saa valita parhaan kuvan itse! Meiltä saat tarvittaessa myös kummatkin, sekä paperisen että sähköisen. Myös kaikki viisumikuvat onnistuvat erinomaisesti! Usein jonkinlainen tarjous voimassa, kannattaa tiedustella!

Kuva ja Kehys Lahden studiossa saat parhaat lapsi- ja muotokuvat laajalla koevedosmateriaalilla edullisesti! Kuvaukset alk. 55 euroa! Meillä on useampi kuvaaja ja aikoja löytyy asiakkaan tarpeiden mukaan, vaikka illalla. Ideoidaan yhdessä erityinen kuva!

Tervetuloa Koskikaran pohjakerrokseen työhuoneellemme! Tutustu moniin mahdollisuuksiin kehystyspalvelussamme. Nyt on aika laitattaa kuvat ja taideteokset asianmukaisiin kehyksiin tai uudistaa vanhat taulut uusilla kehyksillä! Meillä korjataan myös vanhoja kehystyksiä ja laajasta mallistostamme löytyy uusimpienkin trendien mukaisia listoja.

Meillä Kuva ja Kehys Lahdella on yksi Suomen laajimmista kehyslistavalikoimista, osaamista ja näkemystä löytyy! Tervetuloa palveltavaksi tai ihan vaan tutustumaan. Valmiskehyksiäkin löytyy – jopa ihan ”halpamyyntihintaan” laadukkaita ALU-DESIGN -kehyksiä kaikki vakikoot, alkaen 7 euroa, täydellä laatutakuulla!

Kopiopalvelumme on uudistunut – uusi tehokas 4-värikopiokoneemme tekee loistokasta jälkeä, A4:stä jopa 1,20 m (metrikaksikymmentä) leveään! Myös kaikki suurkuvatuotteet onnistuvat!

Valokopiot, värikopiot ja tulosteet odottaessa! Runsas materiaalivalikoima. Suunnitteluapua kaikille digipainotuotteille käyntikorteista banderolleihin, kutsukorteista kiitoskortteihin!

Digitointia! Meillä on vankka osaaminen digitointitöistä, valokuvien ja diojen lisäksi myös kaitafilmit ja kaikki videoformaatit. Myös tarvittaessa kaikki editoinnit ja jälkikäsittelyt, sekä mm. äänitiedostot, esim C-kaseteilta ja muista. Kaikki digitoinnit parhaalla laadulla ja erittäin kilpailukykyisin hinnoin, korkeinta mahdollista laatua!

Monipuolinen kuvatuotevalikoima tarjolla Kuvakehyslahdella mm:
-Canvastaulut omista kuvista onnistuu – mihin kokoon vain, suositut panoramat ym
-Kuvakirjoista löytyy useita tarjouksia – ja apua kirjan kokoamiseen!
-Digikuvista on tarjouksia – alkaen 18 senttiä kpl – jopa sen alle! Kysy erikoistarjous suurista eristä!
-Korkealuokkaiset digikuvat vaikka odottaessa!
-"Kuvasta kuvat" on myös Kuvakehyslahden erikoisosaamista – vanhoista kuvista (vaikka rikkinäisistä) meillä saa paremmat uudet!